Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 88g30kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Sokeri23g95kcal0g23.3g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g249kcal1.2g56.2g0.2g2.4g
Valittu annoskoko116g125kcal0.6g28.1g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g62kcal0.3g14.1g0.1g0.6g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878