Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g35g7kcal0.5g1.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g11g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)16g16kcal3.6g0g0.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g8.8g16kcal0.7g0.4g1.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 44g48kcal1.7g8.6g0.5g0.8g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g203kcal13.4g22g6.2g1.6g
Valittu annoskoko116g102kcal6.7g11g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna58g51kcal3.4g5.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614