Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 21g83kcal0g20.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen12g87kcal0g0g9.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g6g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g6g15kcal0.8g0.2g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g750kcal8.8g99.8g34.2g2.4g
Valittu annoskoko116g375kcal4.4g49.9g17.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g188kcal2.2g25g8.6g0.6g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.2g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081