Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa15g46kcal3.5g0g3.5g0g
Smetana6.5g26kcal0.1g0.1g2.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g283kcal17.4g7.4g20g2.6g
Valittu annoskoko116g141kcal8.7g3.7g10g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g71kcal4.4g1.9g5g0.7g
Arvot/100g100g122kcal7.5g3.2g8.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799