Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g31g116kcal1.4g9.7g7.8g1.2g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja31g24kcal5.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g325kcal17.2g20.2g19g2.6g
Valittu annoskoko116g162kcal8.6g10.1g9.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna58g81kcal4.3g5.1g4.8g0.7g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.7g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674