Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)24g10kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g13g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 25g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g184kcal12.6g17.8g6.6g2.2g
Valittu annoskoko116g92kcal6.3g8.9g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g46kcal3.2g4.5g1.7g0.6g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.7g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185