Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 44g24kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g56kcal4.4g0.3g4.2g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g376kcal23.2g12.4g26.8g0.8g
Valittu annoskoko116g188kcal11.6g6.2g13.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g94kcal5.8g3.1g6.7g0.2g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023