Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.6g14kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Kaurahiutale 3.3g13kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Auringonkukansiemen 13g74kcal2.9g1.6g6.2g0.8g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.8g12kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.7g0.4g1.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.3kcal0.4g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g490kcal15.6g66g16.8g5.8g
Valittu annoskoko116g245kcal7.8g33g8.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna58g122kcal3.9g16.5g4.2g1.5g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453