Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g39g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.9g14kcal0.2g3g0.1g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.9g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g194kcal13.6g8.8g11.2g2g
Valittu annoskoko116g97kcal6.8g4.4g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna58g48kcal3.4g2.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135