Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g31g38kcal5.9g0g1.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g173kcal13.6g9.8g8g3.2g
Valittu annoskoko116g86kcal6.8g4.9g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna58g43kcal3.4g2.5g2g0.8g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070