Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.2g6.7kcal0g0g0.7g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.2g2.2kcal0g0g0.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g25kcal0.2g0.2g2.5g0.5g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Ketsuppi 13g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g202kcal20.6g9.2g8.2g2.2g
Valittu annoskoko116g101kcal10.3g4.6g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g51kcal5.2g2.3g2.1g0.6g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073