Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 25g10kcal0g2g0g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.6g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g97kcal1.8g11.4g3.8g2.2g
Valittu annoskoko116g48kcal0.9g5.7g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g24kcal0.5g2.9g1g0.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g4.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548