Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 50g41kcal0.8g8.4g0g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7.8g25kcal3.9g2.3g0g0.4g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki4.7g3.8kcal0.6g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.1g8.1kcal0.9g0.1g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g246kcal21.4g24.6g6g4g
Valittu annoskoko116g123kcal10.7g12.3g3g2g
Annoskoko puolitettuna58g62kcal5.4g6.2g1.5g1g
Arvot/100g100g106kcal9.2g10.6g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331