Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.9g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g208kcal14.4g7g13g2.4g
Valittu annoskoko116g104kcal7.2g3.5g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g52kcal3.6g1.8g3.3g0.6g
Arvot/100g100g90kcal6.2g3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228