Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka28g70kcal3.1g4.5g4.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Etikkapunajuuri 9g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g23g74kcal0.5g0.6g7.9g0g
Ranskankerma, Milbona19g55kcal0.4g0.6g5.6g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g489kcal14.4g16g41g1g
Valittu annoskoko116g244kcal7.2g8g20.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna58g122kcal3.6g4g10.3g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388