Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 18g3.9kcal0.1g0.5g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, Kevyt6.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.2g18kcal0.7g3.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g205kcal16.4g15.8g7.8g1.8g
Valittu annoskoko116g102kcal8.2g7.9g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g51kcal4.1g4g2g0.5g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.8g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661