Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 7.3g5.9kcal0.1g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%7.3g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 3.6g4.6kcal0.8g0g0.2g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g89kcal3.4g5g5.6g1.8g
Valittu annoskoko116g45kcal1.7g2.5g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g22kcal0.9g1.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g38kcal1.5g2.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110