Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 10g8.2kcal0.2g1.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu31g41kcal5.6g0.7g1.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti12g21kcal0.3g1.4g1.6g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g236kcal19.2g17.6g9.6g1.4g
Valittu annoskoko116g118kcal9.6g8.8g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g59kcal4.8g4.4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852