KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lanttu 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kukkakaali 16g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g19g21kcal3.4g0.3g0.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g8.2g21kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g156kcal12.4g11g6.4g2.8g
Valittu annoskoko116g78kcal6.2g5.5g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna58g39kcal3.1g2.8g1.6g0.7g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.7g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146