Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 1004g1792kcal162.2g71.4g80g71g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g452kcal0g0g50.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g4559kcal328.4g154.6g261g145.2g
Valittu annoskoko1150g2280kcal164.2g77.3g130.5g72.6g
Annoskoko puolitettuna575g1140kcal82.1g38.7g65.3g36.3g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089