Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g208g832kcal15.2g128.9g29.1g2.5g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Sokeri 177g718kcal0g176.6g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa333g333kcal36.6g10g16.6g0g
Karpalo 166g54kcal0.7g5.7g1.2g5.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio166g233kcal4.7g10.8g20g0g
Tomusokeri 1dl=60g8.3g33kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g4666kcal137.2g681.2g152.6g16g
Valittu annoskoko1150g2333kcal68.6g340.6g76.3g8g
Annoskoko puolitettuna575g1166kcal34.3g170.3g38.2g4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239