Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 100g81kcal1.6g16.8g0.1g3g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)209g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g9g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g133g460kcal33.4g80.1g2.9g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g1898kcal83.4g268g57.8g47.4g
Valittu annoskoko1150g949kcal41.7g134g28.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna575g475kcal20.9g67g14.5g11.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959