Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri63g254kcal0g62.4g0g0g
Sokeri 63g254kcal0g62.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g1027kcal0.4g250.6g0g0g
Valittu annoskoko1150g514kcal0.2g125.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna575g257kcal0.1g62.7g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464