Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Hermesetas -neste10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g180g1080kcal43.2g11.9g97.2g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g80g290kcal3.6g63g2.5g5.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g240g1238kcal24g54.7g102.7g0g
Kuohukerma, lidl100g382kcal2g3.5g40g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g11140kcal209g277.6g1033.8g10.4g
Valittu annoskoko1150g5570kcal104.5g138.8g516.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna575g2785kcal52.3g69.4g258.5g2.6g
Arvot/100g100g484kcal9.1g12.1g44.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261