Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g333g1233kcal15g103.3g83.3g12.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g125g241kcal23.8g0.1g16.3g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Maito, Kevyt167g77kcal5.3g8g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa83g250kcal19.2g0g19.2g0g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g4785kcal208.6g233.2g331.8g26.8g
Valittu annoskoko1150g2393kcal104.3g116.6g165.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna575g1196kcal52.2g58.3g83g6.7g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415