Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Bataatti, kuorittu 60g49kcal0.9g10.1g0g1.8g
Palsternakka 30g19kcal0.2g3.5g0.1g1.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6g4.8kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g777kcal25.4g123.2g17.2g18.2g
Valittu annoskoko1152g388kcal12.7g61.6g8.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna576g194kcal6.4g30.8g4.3g4.6g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097