Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 200g65kcal0.9g6.9g1.4g6.6g
Sokeri 136g552kcal0g136g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g51kcal0g12.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g1337kcal1.8g310.6g2.8g13.6g
Valittu annoskoko1152g668kcal0.9g155.3g1.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna576g334kcal0.5g77.7g0.7g3.4g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771