Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 448g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%60g149kcal8.4g6.6g3.3g29.3g
Kuivahiiva, annos 11g16g59kcal7.4g6.6g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1666kcal49.5g339.9g5.8g17g
Oivariini, 60 (100g)45g247kcal0.4g0.4g26.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g45g395kcal0g0g44.8g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)30g36kcal0.3g1.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g5248kcal132g745.4g171.4g92.6g
Valittu annoskoko1152g2624kcal66g372.7g85.7g46.3g
Annoskoko puolitettuna576g1312kcal33g186.4g42.9g23.2g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531