Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 326g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 94g284kcal0.1g69.8g0g0g
Hiiva 18g14kcal2.4g0.2g0.1g1.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 91g275kcal7.9g50.2g1.7g12.6g
Grahamjauho 181g594kcal19.1g109.9g4g17.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g435g1522kcal58.7g285.2g12.6g23.9g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g5377kcal176.4g1030.6g36.8g111.2g
Valittu annoskoko1152g2688kcal88.2g515.3g18.4g55.6g
Annoskoko puolitettuna576g1344kcal44.1g257.7g9.2g27.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646