Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 389g1336kcal39.7g272.5g4.7g13.6g
Sokeri 191g775kcal0g190.7g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Rypsiöljy 168g1489kcal0g0g168.4g0g
Mustikka metsä- 359g158kcal1.8g23g2.2g11.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 14g48kcal0g11.6g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g15g58kcal0g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g7814kcal83.8g1045.4g350.6g51.4g
Valittu annoskoko1152g3907kcal41.9g522.7g175.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna576g1954kcal21g261.4g87.7g12.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746