Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 174g597kcal17.7g121.8g2.1g6.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g67g70kcal3.9g10g1.7g11g
Sokeri 58g234kcal0g57.5g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g121g554kcal0.6g0.6g61.4g0.1g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Mustikka metsä- 241g106kcal1.2g15.4g1.4g8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 268g172kcal8.6g12.9g9.4g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g6.7g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g4498kcal101.4g569g190.2g50.4g
Valittu annoskoko1152g2249kcal50.7g284.5g95.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna576g1125kcal25.4g142.3g47.6g12.6g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520