Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g181g814kcal13.9g123g29g6.5g
Voi 50g365kcal0.6g0.2g40.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g201g714kcal11.7g6g71.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g201g543kcal16.1g24.1g40.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g302g332kcal1.5g45.2g15.1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 60g180kcal0g12.6g8.9g0g
Kahvilikööri60g173kcal0g19.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8g28kcal6.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g80g322kcal0g80.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g7005kcal101.4g638.6g411g13g
Valittu annoskoko1152g3502kcal50.7g319.3g205.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna576g1751kcal25.4g159.7g102.8g3.3g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743