Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 348g1195kcal35.5g243.8g4.2g12.2g
Sokeri 228g924kcal0g227.5g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow167g921kcal1.5g1.5g100.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.4g0.2g6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)134g43kcal4.4g6g0g0g
Mustikka metsä- 201g88kcal1g12.9g1.2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g6535kcal100.2g988.8g223.8g37.6g
Valittu annoskoko1152g3268kcal50.1g494.4g111.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna576g1634kcal25.1g247.2g56g9.4g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105