Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g338g1729kcal30.1g98.6g135.1g19.9g
Voi, 1 tl, 5 g238g1740kcal2.4g2.4g190.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton30g95kcal6.9g3.1g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 238g340kcal29.8g0.7g24.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl298g1013kcal6g8.9g104.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g9913kcal150.4g247g921.4g39.8g
Valittu annoskoko1152g4957kcal75.2g123.5g460.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna576g2478kcal37.6g61.8g230.4g10g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347