Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Sokeri 230g932kcal0g229.3g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)180g1296kcal1.4g1.4g144g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.8g163.8g2.8g8.2g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 90g41kcal2.7g4.3g1.3g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 27g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Mantelilastu (A la meira)90g540kcal21.6g5.9g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g8588kcal154.6g998g435.2g17.6g
Valittu annoskoko1152g4294kcal77.3g499g217.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna576g2147kcal38.7g249.5g108.8g4.4g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928