Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g96g701kcal1g1g76.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g720g2412kcal93.6g489.6g10.8g46.1g
Kanttarelli, tuore, annos 50g120g18kcal2.2g0.5g0.6g2.6g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g24g11kcal0.4g1.8g0.3g0.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g120g466kcal39.6g0g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g7254kcal275.4g992.8g245.4g101.2g
Valittu annoskoko1152g3627kcal137.7g496.4g122.7g50.6g
Annoskoko puolitettuna576g1814kcal68.9g248.2g61.4g25.3g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333