Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g483g3525kcal4.8g4.8g386.3g0g
Sokeri 137g556kcal0g136.8g0g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 429g1473kcal43.7g300.4g5.2g15g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g69kcal0g17g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)75g165kcal0.2g40g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g11611kcal98.6g1006.2g783.4g32.6g
Valittu annoskoko1152g5805kcal49.3g503.1g391.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna576g2903kcal24.7g251.6g195.9g8.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591