Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 341g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 97g393kcal0g96.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g17g53kcal1.9g10.2g1.2g4.8g
Kananmuna, omega, 1 kpl31g41kcal4.1g0.1g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 518g1776kcal52.8g362.4g6.2g18.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl114g1024kcal0g0g113.8g0g
Hiiva 28g21kcal3.7g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g6616kcal125g939.2g247.8g49.8g
Valittu annoskoko1152g3308kcal62.5g469.6g123.9g24.9g
Annoskoko puolitettuna576g1654kcal31.3g234.8g62g12.5g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693