Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)175g58kcal0.7g11.7g0.5g2.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)509g707kcal56.4g2g52.9g0g
Sokeri 189g768kcal0g188.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 207g709kcal21g144.6g2.5g7.2g
Rypsiöljy 57g506kcal0g0g57.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g5586kcal157g716.2g226.2g19.6g
Valittu annoskoko1152g2793kcal78.5g358.1g113.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna576g1397kcal39.3g179.1g56.6g4.9g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566