Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki377g211kcal32g18.8g0.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g377g2711kcal3.8g3.8g301.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 392g1343kcal39.9g274.1g4.7g13.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g8556kcal152.2g599g613.4g27.4g
Valittu annoskoko1152g4278kcal76.1g299.5g306.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna576g2139kcal38.1g149.8g153.4g6.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330