Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g843g1256kcal36.3g269.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%2635g3162kcal81.7g115.9g263.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g264g672kcal48g122.5g20.3g42.7g
Kananmuna kuoreton 725g1034kcal90.6g2.2g74.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5534g12591kcal1051.4g0g940.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37429kcal2616g1020.8g2597.6g85.4g
Valittu annoskoko10000g18715kcal1308g510.4g1298.8g42.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9357kcal654g255.2g649.4g21.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745