Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)7921g3327kcal776.2g118.8g7.9g0g
Sokeri 1683g6832kcal0g1681.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton396g83kcal1.2g6.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20484kcal1554.8g3613.2g15.8g0.8g
Valittu annoskoko10000g10242kcal777.4g1806.6g7.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5121kcal388.7g903.3g4g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859