-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g3475g869kcal45.2g139g10.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3475g5769kcal660.3g0g347.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow1303g326kcal11.7g62.6g3.9g0g
Paprika punainen 1390g407kcal13.1g62.6g5.6g26.4g
Sipuli (kuorittu)261g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)96g268kcal9g17.2g18.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15417kcal1485.4g587.8g772.2g62.6g
Valittu annoskoko10000g7708kcal742.7g293.9g386.1g31.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3854kcal371.4g147g193.1g15.7g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479