Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4192g30598kcal41.9g41.9g3353.2g0g
Sokeri 1189g4824kcal0g1187.3g0g0g
Leivinjauhe 93g164kcal4.8g35.2g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 3726g12784kcal379.7g2608g44.7g130.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g149g596kcal0g147.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)652g1428kcal2g346.9g1.3g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g100787kcal856.8g8733.6g6798.4g282.6g
Valittu annoskoko10000g50394kcal428.4g4366.8g3399.2g141.3g
Annoskoko puolitettuna5000g25197kcal214.2g2183.4g1699.6g70.7g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591