Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2274g617kcal70.9g24.1g18.2g36.4g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g2507g9951kcal551.4g0g827.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots2067g12817kcal599.5g268.7g1137g76.5g
Valkosipuli 336g364kcal26.5g54.8g2g7.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g2817g25349kcal0g0g2816.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g98193kcal2496.6g695.2g9601.6g240g
Valittu annoskoko10000g49096kcal1248.3g347.6g4800.8g120g
Annoskoko puolitettuna5000g24548kcal624.2g173.8g2400.4g60g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640