Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1281g4355kcal166.5g864.6g21.8g67.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2745g824kcal79g98.8g2.7g0g
Kuivahiiva, annos 11g110g395kcal49.4g43.9g6.6g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma366g1171kcal0.4g270.8g0g0g
Voi 915g6637kcal10.9g3.7g743.8g0g
Tattarijauho, Vijatuote4575g16011kcal594.7g3202.2g64g242.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g58786kcal1801.8g8968g1677.8g620.8g
Valittu annoskoko10000g29393kcal900.9g4484g838.9g310.4g
Annoskoko puolitettuna5000g14697kcal450.5g2242g419.5g155.2g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963