Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa278g47kcal1.1g6.9g1.7g1.9g
Lanttu 1665g480kcal16.7g76.6g5g30g
Sipuli (kuorittu)925g250kcal12g44.4g1.9g15.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g925g259kcal5.6g55g1.9g23.1g
Punajuuri 1850g710kcal18.5g127.7g3.7g46.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g102g254kcal6.1g8.6g21.4g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g925g1388kcal166.5g0g83.3g0g
Maizena maissitärkkelys555g1943kcal4.4g482.9g0g0g
Vesi2775g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10662kcal461.8g1604.2g237.8g234g
Valittu annoskoko10000g5331kcal230.9g802.1g118.9g117g
Annoskoko puolitettuna5000g2666kcal115.5g401.1g59.5g58.5g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162