Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 1212g1251kcal41.8g218.2g12.8g35.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 667g837kcal73.3g1.7g60.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2424g1455kcal89.7g177g48.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)594g2138kcal32.7g451.4g20.8g32.7g
Korppujauho 255g932kcal26.7g190.7g2.6g13.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4849g8049kcal921.2g0g484.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29322kcal2370.8g2078g1259.2g162.8g
Valittu annoskoko10000g14661kcal1185.4g1039g629.6g81.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7331kcal592.7g519.5g314.8g40.7g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676