Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki500g340kcal61g19.5g1g0g
Edam 24% (Arla)300g960kcal78g0g72g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Ruisjauho kokojyväjauho 48g146kcal4.2g26.6g0.9g6.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2308g3722kcal353.6g108.8g199g31.4g
Valittu annoskoko1154g1861kcal176.8g54.4g99.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna577g931kcal88.4g27.2g49.8g7.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577