Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen169g59kcal0.3g13.8g0.2g2.5g
Kalaliemikuutio 7.5g23kcal0.7g2.5g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Katkarapu 187g128kcal27.1g0g2.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%187g159kcal1.9g8.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2309g834kcal65g65.8g33.4g10.6g
Valittu annoskoko1154g417kcal32.5g32.9g16.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna577g209kcal16.3g16.5g8.4g2.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181